Na meer als 20 jaar ervaring in de dakenbranche hebben wij besloten om ons volledig op EPDM daktechniek te richten dit is naar mijn mening van de eigenaar van De Vries Daktechniek veruit de beste dakbedekking die er bestaat, mits het volgens de juiste methode word verwerkt.. Iedereen probeert zijn product uiteraard te promoten, maar dit product heeft zoveel positieve eigenschappen dat je er haast niet meer om heen kunt dat EPDM een duurzaam en ook nog eens een milieuvriendelijk product is.

gespecialiseerd in

EPDM Daketechniek

traditionele daktechniek

dak bestrating

De kracht van De Vries Daktechniek is dat we alles in eigen beheer hebben, We hebben eigen sloop, isolatie en dak bestrating ploegen die voor ons aan kunnen werken, ook hebben we korte lijnen met diverse dak grind bedrijven, zodat bijvoorbeeld een groot dakoppervlak slopen, isoleren, voorzien van EPDM en grind en / of een dakterras geen enkel probleem is om op 1 dag uit te voer

Vraag en antwoord

Geeft u ook garantie op uw werk?
Ja we geven 15 jaar garantie op daken met EPDM die wij voor onze klanten leggen.
Geeft u ook garantie op uw werk?
Ja EPDM is uitermate geschikt om een dakterras te maken.
Geeft u ook garantie op uw werk?
Ja dat kan. U kunt contact met ons opnemen via het contact formulier of u kunt ons telefonisch bereiken. ons telefoonnummer staat onderaan deze pagina.

Iedereen is welkom

Uiteraard is een particulier ook aan het juiste adres bij ons, die krijgt uiteraard dezelfde behandeling als een grote klant.

Heeft u vragen of suggesties?
Neem contact met ons op:

default-poup